Parni valjak | Spektrum Events
En plattform för nya röster
17013
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17013,qode-quick-links-1.0,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Parni valjak

Parni Valjak härstammar från Kroatien och anses vara förkroppsligandet av “sann” rock och urban kultur och är ett av de största och populäraste banden från forna Jugoslavien. Många av deras låtar anses vara så kallade “evergreens” som till exempel “Sve još miriše na nju”, ”Jesen u meni”, ”Ugasi me” och ”Zastave”.

Bandets vokalstjärna Aki håller fortfarande högsta nivå och energin som avges från scenen tillhör en sällan skådad kategori som har byggts upp under 40 år av musik och konserter. Bandet spenderar 4-5 timmar om dagen i replokalen än idag och enligt fans och rockjournalister låter dem bättre än någonsin live.

Förutom en lysande uppsättning av scenografi och produktion som höjer ribban kommer bandet att sätta stor fokus på akustiska instrument.

Fotogaleri

Föreställningsplats:

Datum
Kategori
Projekt
Taggar
Aki Rahimovski, Göteborg, konsert, Parni valjak