The Stories, Hits & Comedy Show - cabaret | Spektrum Events
En plattform för nya röster
16895
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16895,qode-quick-links-1.0,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

The Stories, Hits & Comedy Show – cabaret

The Stories, Hits & Comedy Show är en fartfylld humorshow med Stand-Up comedy, sköna hits från 50-, 60- & 70- talet, sketcher, nostalgi och otroliga berättelser!

Linda Elaine Byman och Hans-Åke Andersson ger en fartfylld humorshow med inspiration från 50-, 60- och 70- talet med svängiga hits av bl.a Dusty Springfield, Connie Francis, Janis Joplin och Hasse & Tage m.fl. Detta varvas med Stand-up Comedy av Hans-Åke som i sin akt bl.a framför sin berömda och fyndiga ”Bamse” imitation, i den får ni träffa Bamses farmor, Lilleskutt och även kända skådespelare och tv personligheter i en väldigt rolig och skruvad berättelse. I föreställningen framförs det också flera korta otroliga berättelser som bl.a den om kvinnan som köpte en ny sportbil på annons för bara 300 kr eller om killen som blev grundligt lurad av en äldre dam i mataffären, flera av dessa skrönor som vi berättar verkar ha hänt överallt i världen och alla är såklart sanna! Showen bjuder också på sketcher och farligt roliga fakirnummer.

The Stories, Hits & Comedy Show är en rivig och rolig föreställning med sköna låtar, nostalgi, mycket humor och värme!

Fotogaleri

Föreställningsplats:

Restaurant Strand Lidköping

Datum
Kategori
Projekt
Taggar
Lidköping