Zijah A. Sokolović - Međuigre od 0 do 24 | Spektrum Events
En plattform för nya röster
16927
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16927,qode-quick-links-1.0,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Zijah A. Sokolović – Međuigre od 0 do 24

Zijah Sokolovic, en utav de mest intressanta författare med en osedd energi för teater, kommer den här gången att vara i rollen som både artist(skådespelare?), regissör och dramatiker. Han kommer på ett litterärt, kritiskt och satiriskt sätt skildra politiska händelser och sociala förhållanden.

Zijah A. Sokolovic

,,Moj kabare,”Medjuigre 0-24″, berör den bristande logik och absurditet utav hela människans varandet dock med insikten om att människan är en fånge utav civilisationen och ensamheten, som ett naturligt tillstånd, och att det inte går att bota men att det går att lindra.

Cervantesove ”medjuigre” var små korta föreställningar som visades som underhållning för gäster i pauser utav långa och omfattande föreställningar. ”Medjuigre 0-24″ är små korta reflektioner i pauser mellan livets långa och stora skyldigheter. ”Medjuigre 0-24″ är en sammanfattning utav många vardagsreflektioner formulerade i korta berättelser, utav vilka några utgör kärnan i cabaret, medan andra byts ut mellan föreställningar. Huvudidén ”Medjuigre 0-24″, i den galopperande civilisationen och den flod av kapitalismen, är att människan inte ska avstå från de små korta tillfredsställelse som ger ett lugn och ro för själen.

Det är inte tid nu…det är inte tid nu…nu är det för sent!”

Fotogaleri

Föreställningsplats:

Datum
Kategori
Projekt
Taggar
Göteborg, Medjuigre, stora teatren, Zijah Sokolovic